Ritverslagen van 2023.


Op deze pagina kan U al onze verslagen van gereden ritten nalezen. 
Meest recente verslag staat steeds bovenaan

11/03/2023. 29 personen namen deel aan het eetfestijn Wok d' lic.

Allen goed op tijd, waardoor we op de parking samen troebele. Het was gezellig aan tafel allerhande verhalen, voor al het verhaal van Marc zijn claustrofobie bleef bij na sidderen . D.D

26/02:2023. Met 4 motos Hamoir 150 km Benny M.

Temperatuur rond de 6į, daarbij een strakke oostenwind waardoor het veel kouder aanvoelde. Dat was de reden dat ik de moto onder het dekzijl liet staan. Met vier is een goed resultaat, gezien de omstandigheden. Die film van Marc (Facebook.com Kwasimotos) is getuigen dat de wegen droog en zon bevlekt waren, dit na een natje te Hamoir. Danny D.

19/02/2023. Regen.

12/02/2023. Met 9 motos 2 duo's Viller - la - Ville 152 km Jaak S.

Mijn eerste rit met de Kwasimotos 2023, drie minuten te vroeg vertrokken met 8 motos 1 duo. Na enkele km merkte ik dat er onderweg een moto met duo aansloot achteraan, Met wat improvisatie en een beetje geluk vertelde Gunter tijdens de eerste stop! Recht op recht richting Geldenaken dat was niet ingewikkeld! Wat nu volgde waren kleine dorps kernen die verspreid waren, kerk pleintjes, boerderijen, huizen van rondom de jaren vijftig, al dan niet gerenoveerd . Dongelberg was een van die vele dopjes, hier in een oude steengroeve van wel 40 meter diep, waar duikers tijdens de zomermaanden voltallig aan deelnemen. Gistoux - Court-st-Etienne even een vierbaansweg met richting wijzers Walibi - Waterloo wij reden niet die richting uit. Terug naar ongekende oorden, pal door Bois -ste- Catherinne La Roche. Abdij van Villers - la - Ville met zijn ongeveer 900 jaar oude geschiedenis. Hier is het telkens zeer druk. In mijn verschrompelde hersenpan herinnerde ik in het verre verleden tijdens een rit van Jos V was deze drukte ook van de patij. Marbuis dit dorp heeft zijn naam te danken aan de marbuis beek die het dorpje in twee splits. Omgeving Magnelee - Jenep sur Sambre en Hemptinne terug in ongekende oorden, en zonder het te beseffen waren we terug dicht bij onze thuis haven. Tijdens de rit wat zoeken naar twee geschikte stopplaatsen, en die konden niet beter, genoeg plaats voor de motos en in beide taverne zeer goede ontvangst . Dat was weer dik OK Jaak. Danny D.

05/02/2023. Met 4 motos Andenne 119km Jaak S.

Eerste rit voor het jaar 2023. Richting Landen om zo in WalloniŽ te geraken. ondertussen beginnen te miezeren, waardoor vroegtijdige stop te Hoei. Warme koffie regenpak aan en terug vertrokken. Verbindings wegen tussen Hoei en Andenne, waar het zonnetje terug scheen. tweede stop en via Geldenaken terug naar huis, goed gelachen en tof gezelschap. Jaak S.

22 en 29 /01/2023. Regen voorspeld - natte wegen en zeer fris.